TORT.txt

(0 KB) Pobierz
TORT

1 JASNY BISZKOPT
1 CIEMNY BISZKOPT
1 KREM TORTOWY GELLWE CZEKOLADOWY
1 KREM TORTOWY GELLWE WANILIOWY
1 L MLEKA
2 GORZKIE CZEKOLADY
1 PUSZKA BRZOSKWI�
POWID�A
RODZYNKI
ALKOHOL
2 KOSTKI MAS�A

BISZKOPTY UPIEC DZIE� WCZE�NIEJ.
PRZEKROI� BISZKOPTY NA DWA PLACKI KA�DY.
NAS�CZY� ALKOHOLEM WYMIESZANYM Z WOD� Z CUKREM.
ZMIKSOWA� KREM CZEKOLADOWY Z MLEKIEM.
OSOBNO ZMIKSOWA� KOSTK� MAS�A. PO��CZY�.
TAK SAMO PRZYGOTOWA� KREM WANILIOWY.
SP�D (CIEMNY BISZKOPT) POSMAROWA� POWID�AMI.
NA POWID�A WY�O�Y� KREM CZEKOLADOWY, 
POSYPA� POKROJON� CZEKOLAD�. 
PRZYKRY� JASNYM BISZKOPTEM.
NA JASNY BISZKOPT WY�O�Y� KREM WANILIOWY, 
POSYPA� RODZYNKAMI I POKROJONYMI DROBNO BRZOSKWINIAMI.
PRZYKRY� CIEMNYM BISZKOPTEM.
NA CIEMNY BISZKOPT WY�O�Y� KREM CZEKOLADOWY, 
POSYPA� RODZYNKAMI I BRZOSKWINIAMI.
PRZYKRY� JASNYM BISZKOPTEM.
OBSMAROWA� CA�Y TORT POZOSTA�YM KREMEM, UDEKOROWA�.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin