TORT 1 JASNY BISZKOPT 1 CIEMNY BISZKOPT 1 KREM TORTOWY GELLWE CZEKOLADOWY 1 KREM TORTOWY GELLWE WANILIOWY 1 L MLEKA 2 GORZKIE CZEKOLADY 1 PUSZKA BRZOSKWI� POWID�A RODZYNKI ALKOHOL 2 KOSTKI MAS�A BISZKOPTY UPIEC DZIE� WCZE�NIEJ. PRZEKROI� BISZKOPTY NA DWA PLACKI KA�DY. NAS�CZY� ALKOHOLEM WYMIESZANYM Z WOD� Z CUKREM. ZMIKSOWA� KREM CZEKOLADOWY Z MLEKIEM. OSOBNO ZMIKSOWA� KOSTK� MAS�A. PO��CZY�. TAK SAMO PRZYGOTOWA� KREM WANILIOWY. SP�D (CIEMNY BISZKOPT) POSMAROWA� POWID�AMI. NA POWID�A WY�O�Y� KREM CZEKOLADOWY, POSYPA� POKROJON� CZEKOLAD�. PRZYKRY� JASNYM BISZKOPTEM. NA JASNY BISZKOPT WY�O�Y� KREM WANILIOWY, POSYPA� RODZYNKAMI I POKROJONYMI DROBNO BRZOSKWINIAMI. PRZYKRY� CIEMNYM BISZKOPTEM. NA CIEMNY BISZKOPT WY�O�Y� KREM CZEKOLADOWY, POSYPA� RODZYNKAMI I BRZOSKWINIAMI. PRZYKRY� JASNYM BISZKOPTEM. OBSMAROWA� CA�Y TORT POZOSTA�YM KREMEM, UDEKOROWA�.
domi.nika