PASTA Z ŻÓŁTKA I BUŁKI PSZENNEJ
Składniki :
· 1 żółtko z jaja ugotowanego na twardo,
· miękisz z 1 pszennej bułki,
· 1 ugotowany ziemniak,
· odrobina wody.
Sposób wykonania :
Składniki ugnieść na jednolite ciasto. Przechowywać w lodówcezawinięte w folię
Podałem tu jakie zapachy z reguły wabią ryby :
wanilia – leszcz, krąp, jaz, karaś;
karmel – lin, karas, leszcz, krap, ploc;
miód – karp, karaś, lin;
cynamon – leszcz, krąp, karaś, karp;
kokos – leszcz, krąp, płoć, karaś, lin;
tutti-frutti – karp, lin,
kozieradka – płoć, leszcz, lin, karaś;
nostrzyk – płoć, leszcz, lin, karaś;
kminek – płoć, krąp;
anyż – płoć, karaś, krąp;
kolendra – płoć, leszcz;
koper włoski – krąp, płoć.
Życzę obfitych połowów i połamania kija
intemo