Kozieradka.pdf
(
24 KB
)
Pobierz
25505047 UNPDF
Kozieradka
Jej żółto-brązowe twarde nasionka mają silny aromat, podobny do
selera i lubczyku.
Trzeba je zemleć bezpośrednio przed użyciem.
Dodana do startego żółtego sera nadaje mu smak parmezanu.
Świetna do surówek, past twarogowych, zup i sosów oraz wszelkich dań
kuchni włoskiej.
Plik z chomika:
kielbasa2000
Inne pliki z tego folderu:
Xmas_Time675.jpg
(17 KB)
Xmas_Decoration.jpg
(34 KB)
Xmas4.jpg
(26 KB)
Holiday_Candle.jpg
(18 KB)
Christmas_Starte.jpg
(37 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dokumenty
DYPLOMIKI
dzwieki do gadu gadu
fundacja dziecieca fantazja spelnila marzenie mojego kamilka
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin