Kozieradka.pdf
(
24 KB
)
Pobierz
25505047 UNPDF
Kozieradka
Jej żółto-brązowe twarde nasionka mają silny aromat, podobny do
selera i lubczyku.
Trzeba je zemleć bezpośrednio przed użyciem.
Dodana do startego żółtego sera nadaje mu smak parmezanu.
Świetna do surówek, past twarogowych, zup i sosów oraz wszelkich dań
kuchni włoskiej.
Plik z chomika:
Rafael1979
Inne pliki z tego folderu:
Witaminy mineraly i suplementy.pdf
(1403 KB)
Co czym przyprawiać.doc
(33 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Inne foldery tego chomika:
Ciasta i ciasteczka
Dania glowne
Dania jarskie
Grzyby
Kawa, Herbata i inne napoje
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin