PŁOĆ
30% - bułka tarta20% - mąka kukurydziana10% - mielone płatki kukurydziane5% - mielone płatki owsiane20% - zmielone konopie15% - otręby pszenne
1,0 kg bułki tartej + 0,5 kg mąki kukurydzianej+ 0,5 kg otrąb pszennych+ 0,3 kg płatków owsianych nie mielonych+ ok. 0,6 kg kaszy kukurydzianej gotowanej+ ok 0,1 kg gotowanych konopi + 20 do 30 g wanilii+ robaki zanętowe + ziemia dociążająca
1 cz. prażonej tartej bułki; 1 cz. otrąb pszennych1 cz. prażonych i mielonych konopi; 1 cz. mąki kukurydzianej;1/2 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych; 1/4 cz. mączki kokosowej, np. Coco Belge;2-3 łyżeczki atraktora.
2 cz. mielonej, prażonej tartej bułki, 1 cz. prażonych i zmielonych konopi lub lnu1/2 cz. mąki kukurydzianej, 1/4 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych,1/8 cz. wiórków kokosowych, 1/8 cz. mączki arachidowej,3-4 łyżki mieszanki ziołowej [wanilia, nostrzyk, kolendra]
30% - Bułka tarta20% - Suchary15% - Płatki kukurydziane05% - Wiórki kokosowe05% - Mąka kukurydziana05% - Kleik ryżowy05% - Anyż05% - Koper włoski05% - Kopra melasa05% - Sól
3 miarki bułki tartej2 miarki mąki kukurydzianej2 miarki zmielonych konopi1,5 miarki otrąb pszennychjedna miarka mielonych płatków kukurydzianychpół miarki mielonych płatków owsianych
bułka tartamąka kukurydzianapłatków owsianychprażone konopiebiałe robakiatraktor (np. roach, anyż, wanilia)
PORADNIK-WEDKARSKI.PL