Przekąska z koreczków.txt

(0 KB) Pobierz
Przek�ska z koreczk�w 

Przygotowanie: 25min.

Trudno��: bardzo �atwy


Sk�adniki na 4 porcje

�		4 ziemniaki ugotowane w mundurkach
		
�		1 opakowanie koreczk�w helskich
		
�		1 du�a cebula
		
�		malutkie pomidorki lub oliwki
		
�		szczypiorek
		
 
		

Etapy przygotowania

1.		Ziemniaki ugotowane w mundurkach i wystudzone kroimy w grubsze plastry, a cebul� w cienkie plasterki; szczypiorek posieka�.
				
2.		Na talerzu uk�adamy plastry ziemniak�w, na ka�dym plastrze k�adziemy koreczek, na to kr��ek cebuli, na to kawa�eczek pomidorka, albo oliwk� i posypujemy szczypiorkiem. We wszystko wbijamy wyka�aczki!
Zgłoś jeśli naruszono regulamin