Pasztet z królika z pistacjami.pdf
(
234 KB
)
Pobierz
670185299 UNPDF
Pasztet z królika z pistacjami
Ilość porcji dla 4-6 osób Czas przygotowania wynosi 2 godziny
Niezbędne składniki:
600 g mięsa z królika
200 g wątróbek drobiowych
150 g pistacji
1 kajzerka
200 g słoniny
1 cebula
5 jaj
Przyprawy KAMIS:
3-5 Liści laurowych
5 szt. Ziela angielskiego
Przyprawa Pasztet szlachecki z pieca”
Sposób przygotowania:
Wątróbkę z cebulą podsmażyć dodać mięso królika liście laurowe oraz ziele angielskie
Podlać wodą i dusić około 40 minut Pod koniec dodać bułkę i wystudzić Całość zmielić 2-3
razy, dodać jaja przyprawę Pasztet szlachecki z pieca pistacje dokładnie wymieszać
Zamrożoną słoninę pokroić w bardzo cienkie plastry wyłożyć nimi formę do pasztetu
dodać masę dokładnie ubić Piec około 50 minut w temp 170 st
Plik z chomika:
martunia.n
Inne pliki z tego folderu:
Paszteciki z nadzieniem rybnym.pdf
(159 KB)
PASZTET Z CUKINII.pdf
(271 KB)
Pasztet drobiowy 2.pdf
(423 KB)
Mocno czosnkowa wiejska konserwa (kiełbasa) słoikowa z Aleksandrowa z dwoma rodzajami czerwonej papryki.pdf
(384 KB)
Pasztet.pdf
(160 KB)
Inne foldery tego chomika:
ciasta
Ciasta - OWOCOWE
Ciasta - Z KREMEM I MASAMI - MIX
ciastka
Ciekawe
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin