Schemat zupy,soasy,buliony.doc

(25 KB) Pobierz
Restauracja

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Schemat procesu technologicznego

Z.4.4.4 a

Egzemplarz nr 1

Strona 1 z 1

Data: 04.10.2007.

Wydanie 01 / 2007

Podpis

Data

Opracował:

Paweł Nowak

 

 

Zatwierdziła:

Jan Nowak

 

 

 

D.ZUPY,SOSY,BILIONY

 

 

Przyjęcie towaru

CCP1



 

Przechowywanie surowców

w lodówce CCP2



 

                                          



                                               Mycie surowca mięsnego                                   woda  



Do dalszej produkcji



 



                                                    Obróbka wstępna                 przyprawy,dodatki







 

 

 

 



Woda,warzywa                                       Obróbka cieplna                         Obróbka na zimno









 

 

Schładzanie

CCP2



 

 

                             Przechowywanie w lodówce



                           CCP4

 

 

 











Naczynia,sztućce                        SERWOWANIE                     Podgrzewanie

Zgłoś jeśli naruszono regulamin