Kminek.pdf
(
23 KB
)
Pobierz
25504957 UNPDF
Kminek
Kminek ma ostry, korzenny smak i zapach.
Dosypuje się go do past z serów, do sosów mięsnych, warzyw
kapustnych (surowych i gotowanych), marynat, pieczywa oraz
wieprzowiny, jagnięciny i dziczyzny.
Pasuje do zup, tłustych mięs, zwłaszcza baraniny i kiełbas.
Z powodu silnego aromatu nie łączymy go z innymi przyprawami (tylko
sól i pieprz).
Plik z chomika:
konto_3
Inne pliki z tego folderu:
Cayenne.pdf
(22 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Cynamon.pdf
(24 KB)
Inne foldery tego chomika:
▪Rodzina Kanderów
DEKALOG dla NAJMŁODSZYCH
Filmy_religijne_dla_dzieci
Joanna Chmielewska - słuchowiska
Karen Kingsbury
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin