Jałowiec.pdf
(
15 KB
)
Pobierz
25504927 UNPDF
Jałowiec
Ma balsamiczny zapach i korzenny smak.
Owoce podobne do czarnych jagód są nie do zastąpienia w potrawach z
kapusty słodkiej i kwaszonej.
Dodaje się ich do marynat, dziczyzny i wyrobów masarskich.
Przyprawiamy nim wieprzowinę oraz gulasze.
Kilka zgniecionych jagód warto wrzucić też do ciemnego sosu.
Wszelkim mięsom i sosom nadają posmak dziczyzny.
Plik z chomika:
konto_3
Inne pliki z tego folderu:
Cayenne.pdf
(22 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Cynamon.pdf
(24 KB)
Inne foldery tego chomika:
▪Rodzina Kanderów
DEKALOG dla NAJMŁODSZYCH
Filmy_religijne_dla_dzieci
Joanna Chmielewska - słuchowiska
Karen Kingsbury
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin