Kozieradka.pdf
(
24 KB
)
Pobierz
25505047 UNPDF
Kozieradka
Jej żółto-brązowe twarde nasionka mają silny aromat, podobny do
selera i lubczyku.
Trzeba je zemleć bezpośrednio przed użyciem.
Dodana do startego żółtego sera nadaje mu smak parmezanu.
Świetna do surówek, past twarogowych, zup i sosów oraz wszelkich dań
kuchni włoskiej.
Plik z chomika:
avi21
Inne pliki z tego folderu:
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
= PRZEPISY-Alkohole i nalewki
= PRZEPISY-DANIA GLOWNE
●●●ALKOHOLE -przepisy
♠Kulinaria♠
ciasta i desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin