Jałowiec.pdf
(
15 KB
)
Pobierz
25504927 UNPDF
Jałowiec
Ma balsamiczny zapach i korzenny smak.
Owoce podobne do czarnych jagód są nie do zastąpienia w potrawach z
kapusty słodkiej i kwaszonej.
Dodaje się ich do marynat, dziczyzny i wyrobów masarskich.
Przyprawiamy nim wieprzowinę oraz gulasze.
Kilka zgniecionych jagód warto wrzucić też do ciemnego sosu.
Wszelkim mięsom i sosom nadają posmak dziczyzny.
Plik z chomika:
avi21
Inne pliki z tego folderu:
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
= PRZEPISY-Alkohole i nalewki
= PRZEPISY-DANIA GLOWNE
●●●ALKOHOLE -przepisy
♠Kulinaria♠
ciasta i desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin