Bazylia.pdf
(
23 KB
)
Pobierz
25504713 UNPDF
Bazylia
Jej wonne liście poprawią smak serów, makaronów, sałatek
warzywnych (zwłaszcza z pomidorów) i sałatek z dodatkiem wędlin.
Dodaje się też ich do szpinaku, bulionu, zupy rybnej, cynaderek, drobiu,
gulaszów i sosów mięsnych oraz potraw z grochu.
Niektórzy uważają, że bazylii nie powinno się mieszać z innymi
przyprawami, z wyjątkiem czosnku.
Plik z chomika:
avi21
Inne pliki z tego folderu:
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
= PRZEPISY-Alkohole i nalewki
= PRZEPISY-DANIA GLOWNE
●●●ALKOHOLE -przepisy
♠Kulinaria♠
ciasta i desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin