FOTOGRAFIA DNIA ROBOCZEGO POPRAWNA.doc

(51 KB) Pobierz
FOTOGRAFIA DNIA ROBOCZEGO:

FOTOGRAFIA DNIA ROBOCZEGO:

Nazwa stanowiska pracy: Cukiernik

PRACOWNIK: MĘŻCZYZNA

 

 

 

Lp.

Czynności

Czas rozpoczęcia czynności

Czas zakończenia czynności

Czas trwania czynności

Pozycja ciała

[godz:min]

[godz:min]

[min]

-

1.

Przygotowanie stanowiska pracy oraz uniformu

21:00

21:10

10

Stojąca z możliwością zmiany na siedzącą

2.

Pobranie składników do produkcji ciasta drożdżowego, biszkoptowego oraz francuskiego

21:10

21:25

15

Stojąca z możliwością zmiany na siedzącą

3.

Produkcja ciasta drożdżowego przy użyciu mieszalnika

21:25

21:45

20

Stojąca

4.

Produkcja ciasta biszkoptowego

Przy użyciu mieszalnika

21:45

22:15

30

Stojąca

5.

Formowanie i dzielenie ciasta drożdżowego na drożdżówki, pączki itp.

22:15

22:35

20

Stojąca

6.

Produkcja spodów do tortów z ciasta biszkoptowego przy użyciu form

22:35

23:00

25

Stojąca

7.

Wkładanie powstałych spodów do pieca elektrycznego

23:00

23:05

5

Stojąca

8.

Przygotowanie produktów do produkcji dżemów, mas czekoladowych, marmolad, lukru itp.

23:05

23:15

10

Stojąca

9.

Przygotowywanie mas czekoladowych, dżemów, marmolad itp.

23:15

0:00

45

Stojąca z możliwością zmiany na siedzącą

10.

Wyjmowanie spodów tortowych z pieca oraz dzielenie ich na warstwy

0:00

0:15

15

Stojąca z możliwością zmiany na siedzącą

11.

Przerwa

0:15

0:30

15

Siedząca

12.

Sporządzanie ciasta francuskiego

0:30

0:50

20

Stojąca

13.

Ważnie i formowanie ciasta francuskiego

0:50

1:15

25

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin