Włoszczyzna solona.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
5857301 UNPDF
Włoszczyzna solona
Składniki:
1 kg marchwi 40 dag pietruszki 30 dag selera 30 dag pora 40 dag soli
Sposób wykonania:
Warzywa oczyścić, umyć i osuszyć. Marchew, pietruszkę seler zetrzeć "na makaron" w
malakserze lub na tarce o dużych oczkach. Pory pokroić w cienkie półplasterki.
Rozdrobnione warzywa wymieszać z 30 dag soli. Do wyparzonych suchych słoiczków
wsypać trochę soli i nakładać włoszczyznę, mocno ją ugniatając łyżką lub tłuczkiem, aż
puści sok. Z wierzchu też posypać solą i szczelnie zamknąć.
Plik z chomika:
wrolek
Inne pliki z tego folderu:
Watrobka_z_cebulka KOTLET.TV_(HD).avi
(166144 KB)
Zupa_pieczarkowa_-_Video-Kuchnia.pl.avi
(17733 KB)
Gulasz_domowy_[Video-Kuchnia.pl].avi
(19279 KB)
Kotlet_de_volaille_-_Video-Kuchnia.pl(1).avi
(12466 KB)
Pasta_jajeczna_od_kotlet.tv(1).avi
(12479 KB)
Inne foldery tego chomika:
WĘDZENIE I WĘDZARNIE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin