SPIS INSTRUKCJI
1. Instrukcja higieny osobistej pracowników
2. Instrukcja higieny na stanowisku pracy
3. Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
4. Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzieoraz w jego otoczeniu
5. Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczychi zamrażarek
6. Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
7. Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
8. Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji
9. Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
10. Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
11. Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
12. Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
13 Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego
14. Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
15. Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
16. Instrukcja utrzymania czystości rampy
17. Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
18. Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
19. Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
20. Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wodyniezgodnych z wymaganiami
21. Instrukcja szkolenia personelu
22. Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
23. Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej PraktykiProdukcyjnej i Higienicznej
Zestaw instrukcji do stosowania w zakładzie z potwierdzeniem przez pracowników na odwrotnej stronie zestawienia.
amok10