00.Spis instrukcji.doc

(22 KB) Pobierz

SPIS INSTRUKCJI

 

1. Instrukcja higieny osobistej pracowników

2. Instrukcja higieny na stanowisku pracy

3. Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników

4. Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie
oraz w jego otoczeniu

5. Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych
i zamrażarek

6. Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk

7. Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami

8.              Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji

9.              Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład

10.   Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży

11.   Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych

12.   Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy

13               Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego

14.    Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń

15.    Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu

16.    Instrukcja utrzymania czystości rampy

17.    Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy

18.    Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni

19.    Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę

20.    Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody
niezgodnych z wymaganiami

21.    Instrukcja szkolenia personelu

22.    Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków

23.    Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki
Produkcyjnej i Higienicznej

Zestaw instrukcji do stosowania w zakładzie z potwierdzeniem przez pracowników na odwrotnej stronie zestawienia.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin