zespresso zepter 41054.pdf

(1763 KB) Pobierz
717800513 UNPDF
ZESPRESSO SYSTEM
ZESPRESSO SYSTEM
PREZENTACJA
CENTRUM EDUKACJI ZEPTER INTERNATIONAL - 2008
1
717800513.005.png
ZESPRESSO SYSTEM
EDYCJA
Prezentacje
TYTUŁ
ZEPTER ZESPRESSO SYSTEM
Ekspres do kawy
PRZEZNACZENIE
Wyłącznie do użytku wewnętrznego
Szkolenie przedstawicieli oraz menadżerów
WYDAWCA
Zepter International
Międzynarodowe Centrum ds. Edukacji
DRUK
Zepter International Poland
2
717800513.006.png
ZESPRESSO SYSTEM
ZEPTER
ZESPRESSO SYSTEM
Ekspres do kawy
Prezentacja
3
ZESPRESSO SYSTEM
717800513.007.png 717800513.008.png 717800513.001.png
ZESPRESSO SYSTEM
SPIS TREŚCI
CZĘŚĆ PIERWSZA
PREZENTACJA
1. WSTĘP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
2. JEJ WYSOKOŚĆ KAWA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
2.1. Triumfalny pochód kawy dookoła świata
2.2. Czy wiecie ...
2.3. Tropikalna roślina
2.4. Kofeina – siła w ziarnie kawy
3.
ESPRESSO – FILOZOFIA W FILIŻANCE KAWY . . . . . . . . . . . . . . . . 13
3.1. Espresso pobudza wszystkie zmysły
3.2. Sztuka parzenia kawy
4.
APARAT ZESPRESSO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
– MAGICZNY ŚWIAT KAWY W PAŃSTWA DOMU
4.1. Jak wygląda aparat – opis
4.2. Jak działa aparat– zasady funkcjonowania
5.
KAWA ZESPRESSO – WYBÓR WEDŁUG WŁASNEGO GUSTU . . 19
5.1. Cztery magiczne formuły
5.2. Magia w waszej iliżance
6.
PRAKTYCZNA CZĘŚĆ PREZENTACJI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
7.
PODSUMOWANIE.........................................22
4
717800513.002.png
ZESPRESSO SYSTEM
CZĘŚĆ DRUGA
INSTRUKCJA OBSŁUGI URZĄDZENIA
ZES-100 APARAT ZESPRESSO – budowa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
PRZED PIERWSZYM URUCHOMIENIEM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26
PRZYGOTOWANIE KAWY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
USUWANIE KAMIENIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
KONSERWACJA – CZYSZCZENIE APARATU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
CZYSZCZENIE DYSZY DO KAWY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW – CO JEŻELI ? .....................32
ŚRODKI BEZPIECZEŃSTWA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
PODSTAWOWE DANE TECHNICZNE ...............................35
CZĘŚĆ TRZECIA
ZAŁĄCZNIK
ZAŁĄCZNIK DO KATALOGU ARGUMENTÓW
HANDLOWYCH PRZEDSTAWICIELA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37
5
717800513.003.png 717800513.004.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin