Jak zakończyć kiełbasę patyczkiem - tzw. flokiem.pdf
(
284 KB
)
Pobierz
349722557 UNPDF
Szpilkowanie (flokowanie), czyli zakaoczanie kiełbas patyczkiem
P
onieważ nie robiłem akurat produkcji, musiałem zrobid pokaz na pooczosze od schabu a`la wędliny
parmeoskie.
Pierwszy etap:
Drugi etap:
Trzeci etap:
Patyczki w gwarze masarskiej nazywały się FLOKI, a proces zakaoczania kiełbas przy ich pomocy,
flokowaniem
Autor: Bagno.
Plik z chomika:
patent8
Inne pliki z tego folderu:
eKurs - Kurs Szybkiego Czytania.rar
(459 KB)
Klasyczny masaż leczniczy - filmiki.rar
(182967 KB)
Oglądaj TV i słuchaj radia bez tunera.rar
(210 KB)
ochrona i dekoracja drewna na zewnątrz.pdf
(122 KB)
Instrukcja jak wygenerować kod SW.txt
(0 KB)
Inne foldery tego chomika:
► Fryzjerstwo
► Kurs samoobrony
ABC Łowiectwa
Android - pliki
Android + programy + gry do tabletow
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin