Foto-materiał uzupełniający Ligawy z nakładania otoczki serowej na salami.pdf
(
435 KB
)
Pobierz
349722546 UNPDF
Plik z chomika:
janek342
Inne pliki z tego folderu:
Zarys technologii poszczególnych faz produkcji wędlin.pdf
(343 KB)
Wady kiełbas surowych smarownych (np. metka) i sposoby przeciwdziałaniah.pdf
(265 KB)
Technologia produkcji wędlin z mięsa wołowego.pdf
(144 KB)
Technologia produkcji wędlin z mięsa końskiego.pdf
(353 KB)
Sól i saletra, a peklosól w naszych przepisach.pdf
(222 KB)
Inne foldery tego chomika:
Inne kiełbasy
Kiełbasy bezosłonkowe
Kiełbasy drobiowe
Kiełbasy nietrwałe drobno rozdrobione
Kiełbasy nietrwałe średnio i grubo rozdrobnione
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin