PŁOĆ.doc

(25 KB) Pobierz
PŁOĆ

                                                 PŁOĆ

 

 

 

 

 

30% - bułka tarta
20% - mąka kukurydziana
10% - mielone płatki kukurydziane
5% - mielone płatki owsiane
20% - zmielone konopie
15% - otręby pszenne

 

 

 

 

1,0 kg bułki tartej + 0,5 kg mąki kukurydzianej
+ 0,5 kg otrąb pszennych
+ 0,3 kg płatków owsianych nie mielonych
+ ok. 0,6 kg kaszy kukurydzianej gotowanej
+ ok 0,1 kg gotowanych konopi + 20 do 30 g wanilii
+ robaki zanętowe + ziemia dociążająca

 

 

 

 

 

1 cz. prażonej tartej bułki; 1 cz. otrąb pszennych
1 cz. prażonych i mielonych konopi; 1 cz. mąki kukurydzianej;
1/2 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych; 1/4 cz. mączki kokosowej, np. Coco Belge;
2-3 łyżeczki atraktora.

 

 

 

 

 

 

2 cz. mielonej, prażonej tartej bułki, 1 cz. prażonych i zmielonych konopi lub lnu
1/2 cz. mąki kukurydzianej, 1/4 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych,
1/8 cz. wiórków kokosowych, 1/8 cz. mączki arachidowej,
3-4 łyżki mieszanki ziołowej [wanilia, nostrzyk, kolendra]

 

 

 

 

 

 

 

 

30% - Bułka tarta
20% - Suchary
15% - Płatki kukurydziane
05% - Wiórki kokosowe
05% - Mąka kukurydziana
05% - Kleik ryżowy
05% - Anyż
05% - Koper włoski
05% - Kopra melasa
05% - Sól

 

 

 

 

 

3 miarki bułki tartej
2 miarki mąki kukurydzianej
2 miarki zmielonych konopi
1,5 miarki otrąb pszennych
jedna miarka mielonych płatków kukurydzianych
pół miarki mielonych płatków owsianych

 

 

 

 

 

 

bułka tarta
mąka kukurydziana
płatków owsianych
prażone konopie
białe robaki
atraktor (np. roach, anyż, wanilia)

 

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin