Rum Calius.pdf
(
35 KB
)
Pobierz
59392671 UNPDF
Rum Calius
Składniki Przepis
40 ml brązowego rumu (np.
Bacardi)
30 ml soku cytrynowego
30 ml syropu cukrowego
woda sodowa
6 kostek lodu
plasterek cytryny
Lód wrzucić do wysokiej
szampanówki, zalać sokiem
cytrynowym, syropem cukrowym,
powolutku wlać rum.
Drinka uzupełnić wodą sodową
wg uznania, a brzeg kieliszka
udekorować plasterkiem cytryny w
skórce.
Jeśli będziemy uważnie wlewać składniki, w kieliszku
będą widoczne warstwy, od najciemniejszej do
najjaśniejszej z kostkami lodu. Przyznam, że jest to
trudne do uzyskania.
Najlepiej podawać z mieszadełkiem.
Plik z chomika:
Nicipici
Inne pliki z tego folderu:
JARZEBIAK WYBOROWY - Domowy wyrob wodek Wirtualna Kuchnia Polska.htm
(2 KB)
FALSZYWY KONIAK - Domowy wyrob wodek Wirtualna Kuchnia Polska.htm
(1 KB)
CREME DE THEE - Domowy wyrob wodek Wirtualna Kuchnia Polska.htm
(1 KB)
NALEWKA NA ROZNYCH SLIWKACH - Domowy wyrob wodek Wirtualna Kuchnia Polska(2).htm
(3 KB)
Wino z dzikiej róży.htm
(3 KB)
Inne foldery tego chomika:
A TU JA NA GOLASA !!!
aax1 ----------- TO MOJE HASŁO
ALFABET
BAJECZKI DLA MILUŚIŃSKICH
BOTANIKA NA WESOŁO
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin