Deser brzoskwiniowo-jogurtowy.pdf
(
48 KB
)
Pobierz
58408884 UNPDF
Deser brzoskwiniowo-jogurtowy
Składniki
40 dag (2 niepełne szklanki) jogurtu naturalnego o obniżonej
zawartości tłuszczu, 4 łyżki galaretki pomarańczowej w proszku,
2 spore brzoskwinie lub nektarynki
Sposób przyrządzania
Galaretkę rozpuścić w połowie szklanki wrzącej wody. Gdy
zacznie tężeć, zmiksować z jogurtem. Obrane ze skórki
brzoskwinie przeciąć na połówki (usunąć pestki), pokroić w
kostkę, rozłożyć do kompotierek (część zostawić do dekoracji) i zalać tężejącym
jogurtem. Wstawić do chłodziarki. Gdy deser zakrzepnie, udekorować odłożonymi
kawałkami owocu. (1 porcja - 110 kcal).
Plik z chomika:
Maagdaa
Inne pliki z tego folderu:
Frittata.pdf
(426 KB)
Przepisy.pl.pdf
(1169 KB)
smaker_poleca_169_przepisy_na_grilla.pdf
(2737 KB)
Deser brzoskwiniowo-jogurtowy.pdf
(48 KB)
Deser karmelowy.pdf
(51 KB)
Inne foldery tego chomika:
2005-02-06
2015
KUCHNIA - PRZEPISY BABCI
Pizze, grzanki, zapiekanki
Pomysły
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin