I Śniadanie
Herbata - 1 szklanka (250 ml)
Bułka - kromka lub 1/2 kajzerki (50 g)
Serek waniliowy - 1/2 pojemniczka (100 g)
Jabłko (małe) ok.100 g
Mleko 0,5% tłuszczu - 1 szklanka (250 ml)
II Śniadanie
Kiwi małe (100 g)
Woda mineralna niegazowana - 1 szklanka (250 ml)
Obiad
Zupa jarzynowa czysta - 1 talerz (350 g)
Ziemniaki gotowane - 4 średnie (200 g)
Surówka z kiszonej kapusty (bez oleju) - (200 g)
Sztuka mięsa - średnia porcja(wieprzowina karkówka) ( 150g)
Podwieczorek
Banan (mały) - ok. 150 g
Kolacja
Chleb razowy - (80 g)
Ser twarogowy chudy - (80 g)
Polędwica z piersi kurczaka - (80 g)
Cykoria - sześć liści (30 g)
Grapefruit - (150 g)
kasiak1593