Sałatka galicyjska wiosenna.pdf

(177 KB) Pobierz
Sa³atka galicyjska wiosenna - Kuchnia Gazeta.pl
Sałatka galicyjska wiosenna - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi Forum Poczta Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl Gazeta Wyborcza
Kobieta: | Wysokie Obcasy | Avanti | Poradnik Domowy | Kuchnia | Dziecko | Ślub | Cztery Kąty | Rodzić po Ludzku |
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl > Kuchnia
Piątek , 27 stycznia 2006
Sałatka galicyjska wiosenna
Danie wegetariańskie: tak
Autor:
Składniki:
- 6 jaj
- 1/2 szkl. drobno posiekanej cebuli
- 1/2 pęczka szczypiorku
- 2-3 łyżki oleju
Sposób przyrządzania:
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, drobno siekamy i rozcieramy widelcem.
Mieszamy z pozostałymi składnikami i wstawiamy na 2-3 godz. do lodówki
(możemy uformować kulki). Podajemy na liściach sałaty, z rzodkiewką i świeżym
ogórkiem.
powrót
Baza przepisów
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright © Agora SA ˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 11:05
30574398.006.png 30574398.007.png 30574398.008.png 30574398.009.png 30574398.001.png 30574398.002.png 30574398.003.png 30574398.004.png 30574398.005.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin