PASTA Z Żółtka Bułki PSZENNEJ.doc

(25 KB) Pobierz
PASTA Z ŻÓŁTKA I BUŁKI PSZENNEJ

 

 

 

 

PASTA Z ŻÓŁTKA I BUŁKI PSZENNEJ

 

 

Składniki :

·         1 żółtko z jaja ugotowanego na twardo,

·         miękisz z 1 pszennej bułki,

·         1 ugotowany ziemniak,

·         odrobina wody.

 

Sposób wykonania :

Składniki ugnieść na jednolite
ciasto. Przechowywać w lodówce
zawinięte w folię

 

Podałem tu jakie zapachy z reguły wabią ryby :

wanilia – leszcz, krąp, jaz, karaś;

karmel – lin, karas, leszcz, krap, ploc;

miód – karp, karaś, lin;

cynamon – leszcz, krąp, karaś, karp;

kokos – leszcz, krąp, płoć, karaś, lin;

tutti-frutti – karp, lin,

kozieradka – płoć, leszcz, lin, karaś;

nostrzyk – płoć, leszcz, lin, karaś;

kminek – płoć, krąp;

anyż – płoć, karaś, krąp;

kolendra – płoć, leszcz;

koper włoski – krąp, płoć.

 

Życzę obfitych połowów i połamania kija

 

 

 

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin